Add Me Follow Me Follow Me

Freebies:Rainbow Polkadot

Posted by Mira Rasidi | 24 April 2012 | 19 Comment


Tadi terasa bebeno diri nih tak da keje.So.Meera teros cari keje.&...Tak tau lah pulak macam mana boleh dapat idea nak colour si pelangi nih...^^Ehek~~.Bila dipikir-pikir balek,dah warna cantik-2 takkan nak buang jer kowt kan..Baik kasi kat korang jer..Boleh jugak korang guna pakai nak letak kat header ke,ape ke kan...^ ^.(Eh-2.Nih bukan recycle okeyh..Memang warna dari hati nih..Heheh)

Okeyh..Awok-2 yang berminat dekat si pelangi nih,boleh pilih-2 ajer..Kat bawah nih meera ada sediakan beberapa warna ..








P/s:Jika berminat.Wajib ambik dengan senyum.&....Roger dekat Meera jugak^ ^But....,ANDA dilarang sama sekali Copy Paste Entry ini di blog anda tanpa kredit kepada Meera yup-_-.Tq

19 comments:

nadzeera said...

lawa.. pink ..
amek satu :)

Nyda^^Crispy said...

nice lh yg pelangi biru tu...hehe nk ambil 1 tp tk thu cm mna nk ambil HAHA ! :/

MeeraGadisApril said...

@Nyda^^Crispy:nyda just click right & save image as... jer yup^ ^

MeeraGadisApril said...

@nadzeeraorait...^__^

Nyda^^Crispy said...

owhh ! TQ meera ^^

Nyda^^Crispy said...

nyda ambikk pelangi biruu yee hehe :D

MeeraGadisApril said...

@Nyda^^Crispywc...okeyh dear:))

ciksukaberangan said...

cantik. nak amik yang kelabu tu. tapi nanti baru pk nak buat ape. hehe. terima kasih :)

MeeraGadisApril said...

@ciksukaberangan::sila lah,,,hehe

ciksukaberangan said...

terima kasih :D

9n0L4 said...

comelnyeee. pandainye die buat. ;)

NURFATIN IZZATI said...

sya amik satu yee :).thnks

balqis fatini said...

amik satu yer .. thnx

Fazilah Yayang said...

saya ambil satu ye :D thanks

Nabilah Lokaman said...

amik warna purple :)

adyna said...

akak amik warna puruple tau meera..tq ;)

Ainur Athikah said...

ambik warna purple

Mira MeeraiKiroro said...

okeyyy.....^ ^

Aimi Wardina ♥ said...

nak !