Add Me Follow Me Follow Me

Sekian abad,Berbaju Polkadot Ke Kenduri Kawen.Heheh

Posted by Mira Rasidi | 12 March 2012 | Comment

:60:Assalamualaikum:60:

Hahah .Setelah sekian abad....,Muka cikmeera ni terlihat di kenduri kawen.Keke.Saya ni pemalu orangnya.Muahahaha.(Pemalu la sangat).Memang susah nak nampak muka kat tempat public ni.Normally, nak nampak muka ni kat rumah orang kawen memang susah sikit.Almaklumla pemalulah kata ko.Hehe.Harap maaf .Saya memang pemalu.Tak Tipu.Kekeke

Semalam dengan penuh rasa kerajinan di hati cikmeera pergi bertandang ke rumah orang kawen bersama-sama teman-teman tercinta  sambil memakai baju raya Pink Polkadot  yang dijahit oleh bonda tersayang raya baru-baru ini..Grr~~.I LOVE U Mak.Bajunyer Chantek .Hehe.(Sorry tak ada pic nak tunjuk gambar baju yang dimaksudkan.Battery Kamera Cap Ayam ..KehKeh)
 Kenduri kawen kali ini ,Special sikit untuk cikmeera & member-member.
Nak tahu apa yang special?
Hari berbahagianya cikgu BM kite orang time upper 6 dulu.Tahniah! Cikgu.Semoga kekal bahagia sehingga ke anak cucu cicik cacak & selamanya yerk^ ^...

Adohai!Bilakah pula kenduri kahwen k.....??Ntekk!Persoalan yang tak patut menjadi persoalan.Muahahaha..Muda lagi der..Hahaha
Aha.Bila dah bertandang kat kenduri kawen tu, apa lagi.Ngap-ngap la. Takkan nak tengok sambil ambil bau jer kan.KahKah..Adakah yang bertindak sedemikian? Siapakah itu?^ ^.
Siap makan,tunggu giliran ambil gambar bersama pengantin pulak.Tapi sayang seribu kali sayang Battery Kamera pulak tetiba habis tak semena-mena je.Makaih!Terlupa nak Charge. Hmm.Harap action jer lebih bawak kamera  warna pink yang sentiasa menemani tu.Last2.Hampeh!
Jalan penyelesaiannya,ambil gambar guna kamera canggih kat fon geng cik meera.Heheh.
Yezz..yezz...Selesai segala masalah.Nasib baik ada fon dorang yang canggih tu kan.Kekeke.
Harap fon cikmeera?Fon saya burok jer kamu.Rosak+Ikat dengan getah pulak tu.:((
Sungguh menyayat hati kan?(Ala-ala babak sedih  dalam drama)-_-
Tak macam fon korang.Gempak-gempak belaka.Betol tak?^ ^Ngee~~


Errrr.....Bila melihat pelamin yang tersegang indah sedang melambai-lambai tu, sepantas kilat cikmeera & geng pergi berpozzz sakan sebelom hak milik kekal yang merasminya .KhihKhih. Maaf yee cikgu...Tumpang berpozz kejap.Hehe.Rugilah kalu tak snap gambar bila dah pakai lawa-lawa ni.Baju polkadot pink pulak tu.Kahkahkah.(Apa kategori aku ni?Nak makan kenduri ke?Nak tayang baju?).Ha!Ha!Jangan salah faham.Memang tak ada niat dihati nak menayang baju polkadot pink ni tau.Ini kira ambil pakej sambil makan kenduri,sambil bersnap gambar OK.Hehehe.

Siap bersnap gambar bebagai....,Balik Time..
Yezzaa.....! 
Brommm!Brommm!Remp-It.....Hahaha..


Sekian sudah cerita saya.Terima Kasih.Kekeke




P/s:Cerita agak putar belit+Kucar kacir.Maaf sekiranya kurang memahami.Kekeke


No comments: