Add Me Follow Me Follow Me

Segmen Nabila's

Posted by Mira Rasidi | 31 March 2012 | 1 Comment
Alamak. Boringnya hari nih.Selalunya kalau takda kerja,cikmeera akan cari kerja nak buat.Emmhh...Hari ini tetiba rasa malas teramat nak cari kerja untuk dibuat .Ehek...Itu sebenarnya maksud tersirat pada perkataan boring tu.Iaitu, Malas!~~Grr~~.kehkeh

Tapi kan..Tapi kan...Secara mendadak jer tadi mood rajin tahap A+++ tiba-tiba menusuk ke kalbu ..Muahahah. Ssshaapp~~ kepala hotak cikmeera teros teringat segmen yang dijempot oleh blogger yang bernama  Nabilaolala ni.Seriously,cikmeera memang terlupa akan segmen yang dijempot oleh adik nomey ni.Dua kali tau dia post message kat cikmeera ajak join segmen.Sorry dear.Kelupaan menjelma dikepala hotak kakakmu ini.Hihi.

Okey Ollss Jom kita ramai-2 join segmen adik chomel ni yerk^ ^

Klik Image di atas untuk join segmen....^ ^


Ahak..Cikmeera nak tag....
Hahafyza,Feefiena,Myera 
ajak join segmen dia...:))) 


P/s:Sorry kepada  jempotan segmen sebelom ini.Cikmeera tak sempat nak join segmen korang.If ada segmen,Tag la kat cikmeera yerk^^