Add Me Follow Me Follow Me

Nak Hadiah?Cepat2!Jom jadi Pengomen Terhebat Cikmeera...^__^

Posted by Mira Rasidi | 23 March 2012 | 2 Comment
MAAF!
Telah diberhentikan Sementara.
Untuk maklumat lanjut,Klik SINI
 



Oyey.Korang,ada tengok tak dekat sidebar cikmeera?.Ada tak?Ada tak?
Hmm.Bagi yang belom usya-usya lagi tu,cer tengok contoh image kat atas tu sekarang.
..................................................................
Oke dah tengok?


 Sebelom tu cikmeera nak ingatkan korang semua.Ni bukan content,segmen ataupown GW yer sayang.Saya masih terlalu baru nak buat semua tu....Ngee~~
Actually,promotion di atas adalah sebagai tanda ingatan & juga kenang-kenangan cikmeera kepada geng2 yang selalu berkunjung ke blog cikmeera ataupown lebih senang dengan kata kunci di sini adalah "Pengomen Terhebat"

Kenapa cikmeera memilih Pengomen Terhebat untuk diberikan Hadiah?
Pengomen Terhebat dipilih kerana untuk memudahkan cikmeera nak detect siapa yang selalu berkunjung ke blog cikmeera.Kalau dekat shoutbox sahaja,kalau korang message banyak mana pown,Memang cikmeera tak boleh nak detect disebabkan tak ada detector yang terperinci.Faham korang semua?^ ^

 Bagaimana Nak Dapat Hadiah Dari Cikmeera?
1.  Follow Meera.Kalau korang tak follow, macam mana Meera nak detect korang ?..So.kena follow la yunk.
Kalau rajin likela kedua-dua  Fanpage Meera jugak..(Hehe..Promot Jap).Kalau kurang rajin,tak payah.^ ^
2.   Mesti selalu menyinggah di blog cikmeera.Then,Yang paling penting wajib tinggalkan komen dekat Entri Meera.Kalau korang kurang mengomen,Tak boleh nak detect la sayang^ ^
3.  5 Pengomen Teratas akan mendapat hadiah dari Meera.InsyaAllah. Jika blog Meera semakin mendapat sambutan,jumlah pemenang akan dipertingkatkan dari semasa ke semasa kepada 10 pemenang,15 Pemenang & lagi & lagi.
4.  5 Pengomen Terhebat teratas akan dipilih oleh Meera Pada setiap  2 minggu dengan ranking teratas.(Tak kiralah jika korang adalah pengomen pada minggu yang lepas-2.Korang tetap berpeluang dapat hadiah.Yang paling utama adalah jumlah korang mengomen).Pemenang-pemenang akan  dinilai pada hari Sabtu & diumumkan pada hari Ahad  dengan disertakankan Hadiah bagi setiap 2 minggu.

Apakah Jenis Hadiah Yang Disediakan oleh Meera?
 Nantikan pelbagai decoration yang di Create oleh cikmeera sendiri.
Antaranya: 
-Header
-Welcome To My Belog Image
-Doodle
-Button Dashboard+Follow Comel
- & Lain-lain lagi


P/s: Cepat-cepat..Sape cepat dia dapat.KehKeh.Sebarang Pertanyaan.Roger2 dekat Cikmeera erk.

2 comments:

Anonymous said...

hadiah dye xleh byk lagi kerr... mcm topup ke...

Cikmeera said...

@AnonymousSorry dear..Pengomen Terhebat bukan GW or Segmen.Ini adalh sekadar tanda ingatan cikmeera kpd pengomen terhebat,,^ ^..InsyaAllah jika dberi rezeki lebih..cikmeera akan buat segmen or GW..^ ^