Freebies:Straight Background Comel

Posted by Mira Rasidi | 27 March 2012 | 5 Comment
Hello korang...Dah tengok tuto yang cikmeera kongsi tadi...?Ha belom?Takpe.Takpe.Nanti bila-bila jer boleh usya yerk..HEHE.Awww!Hari ini nak share dengan korang straight background yang korang boleh guna pakai kat blog korang.Ehem.Semenjak dua menjak ni cikmeera dah kena penangan nak kongsi freebies ngan korang ja...Yang Pasti korang jugak yang untung kan?betol tak?betol tak?Huray!Hehe..Sharing is Caring kan?.Takmaula tekot..tekot...Tak Baik tau...Hihi.

Okey...Pilih cepat yang mana korang suka...

http://i1237.photobucket.com/albums/ff465/meerasidi/straight1.png

http://i1237.photobucket.com/albums/ff465/meerasidi/straight2.png

http://i1237.photobucket.com/albums/ff465/meerasidi/straight3-1.png

http://i1237.photobucket.com/albums/ff465/meerasidi/straight4.png

http://i1237.photobucket.com/albums/ff465/meerasidi/straight5.png

http://i1237.photobucket.com/albums/ff465/meerasidi/straight6.png

http://i1237.photobucket.com/albums/ff465/meerasidi/straight7.png

http://i1237.photobucket.com/albums/ff465/meerasidi/straight8.png

http://i1237.photobucket.com/albums/ff465/meerasidi/straight9.png

http://i1237.photobucket.com/albums/ff465/meerasidi/straight10.png

http://i1237.photobucket.com/albums/ff465/meerasidi/straight11.png

 
http://i1237.photobucket.com/albums/ff465/meerasidi/straight12.png


P/s: If warna di atas tak ada  yang menarik di mata korang.Just roger2 dekat cikmeera jer yerk.Nanti cikmeera tolong warnakan warna yang korang nak tu.
Uissh..cikmeera tak ambil bayaran pown.
Just,mintak jasa baik korang Klik Iklan Churp-Churp cikmeera + credit untuk cikmeera jer...Boleh tak?^_^

5 comments:

hahafyza said...

auu ! omey nyerrrrrrrrrrrrrr ~ hihi ! O_o !

aleeya natasha said...

cikmeera, lia nak satu yer.... comel sgt :)

Cikmeera said...

@aleeya natashaambil la lia...^ ^.pilih jer yg mane suka erk^ ^

Cikmeera said...

@aleeya natashaambil la lia...^ ^.pilih jer yg mane suka erk^ ^

retro muda said...

SAYA AMEK SATU. TERIMA KASIH :)