Add Me Follow Me Follow Me

Wifi Ku dilanda saket....ssuupp..ssuupp

Posted by Mira Rasidi | 07 February 2012 | Comment
Hello.Assalamualaikum olllsss...

Adohai! Dah beberapa hari cik meera tetibe rasa macam tak ada mood jee nak post something dekat belog cik meera ni.Hmm.Mana taknya ni semua kesan daripada WiFi cik meera yang dilanda penyakit rosak sejak beberapa hari yang lalu.Nak buat hape pown tak bole taw......

Buat masa ni cik meera hanya bergantung kepada streamyx zone jela...Korang faham-faham jela kalau streamyx zone kan.....Kalau time tak busy tu,best jela online sambil-sambil makan coklat Cadbury kan....Hmm.Tapi bila time busy melanda, gigit jari jela

("Hey!cik meera.Mengada betol ko ni.Nasib baek ada streamyx zone taw,kalau tak ......,tak berbelog la ko...-__-")

Uishhh.cik meera tak mengada la.Bersyukur sangat coz kadang2 tu bole jugak online gunakan streamyx zone...

Ngee~~

Owk olllss....cukup sahaja untuk hari ini....

No comments: