Add Me Follow Me Follow Me

Segmen: "Tambah Follower Sampai Pengsan"

Posted by Mira Rasidi | 27 February 2012 | 25 Comment

Sambil cik meera menjelajah ke bloggie lain.Cik meera tertarik giler dengan Entry blogger  ni.Blogger yang dimaksudkan ialah misslyzeer.

Apa yang menarik tu cik meera???
Cuba korang tengok image kat atas itu.Ha,yang tulah yang cik meera maksudkan.misslyzeer buat satu segmen untuk tambah follower.Wah!Awesome lah.I loike.^ ^
Disebabkan cik meera new blogger,Apa lagi .Dengan senang hati cik meera teros nak join Segmen ni.Sekurang-kurangnya cik meera dapat memperkenalkan Blog cik meera dekat Blogger lain kan.Dan yang paling penting bagi cik meera adalah untuk merapatkan ukhwah dengan blogger lain jugak.Yezza!Memang happy giler la bila jumpa segmen ni.

Thanks banyak-banyak kepada misslyzeer sebab buat satu segmen yang sememangnya dapat membantu blogger.Terutamanya,Blogger yang baru nak faham dunia bloggie macam cik meera ni.Actually,Cik Meera ni dah banyak kali buat Blog.Tapi time tu belom tahu cara untuk berblogging & mencantikkan blog cik meera tu.Huhu.OK ollsss....Apa kata kita ramai-ramai join Segmen:Tambah Follower Sampai Pengsan.Lagi ramai,lagi Meriah.Betol tak?Hehe.

25 comments:

Mimie said...

Follow u dr segmen sama :D

CikMeera said...

Thanks Mimie..^ ^...

Leeza said...

hai..hai..Lezza singgah sini and follow skali. Thanks sudi join and happy blogging. Nice blog =)

CikMeera said...

Thanks Leeza..Best join segmen Lezza^ ^

Patrick Star said...

Datang dari blog Leeza
Salam kenal & jemput singgah --> Blog Rilek-Rilek

CikMeera said...

@Patrick StarThanks^ ^

Adlee Entertainment said...

singgah & follow dr segmen yg sama
follow sini :)

http://adlee-infotainment.blogspot.com/2012/02/tambah-follower-sampai-pengsan.html

CikMeera said...

@Adlee EntertainmentThanks Adlee

Fahz said...

selamat bersegmen n gudluck dear :)

Cik FaRiZaM said...

dr segmen yg sama. follow blog sy di http://afasz.blogspot.com

CikMeera said...

@FahzThanks Dear.U 2...^ ^

Natasya Naslin said...

singgah dari segmen yg sama ^_^"

terjah dia lak..
fuhh.. nasib x pengsan lg .. haha =p

Azza Afdzal said...

datang dari segmen yg sama

done follow u

http://azzafdzal.blogspot.com/2012/03/segmen-tambah-follower-sampai-pengsan.html

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

lagi 2hari nak pengsan
sempat lagi datang folo sini
...........................
salam ukhwah (^___^)
...........................

Tyratyra said...

Haii, singgah dari segmen yg sama :)
Dah follow awak, jemput singgah ke blog saya :)

lifeoftyra.blogspot.com

:)

CikMeera said...

@Natasya NaslinHAha.thanks^ ^

fatin farhanah said...

Follow dari segmen yg sama.
Follow saya balik dekat http://fatinmdnoor.blogspot.com

Dyera said...

Salam perkenalan dari segmen yang sama :
http://dynaraptza.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-sampai-pengsan.html#comment-form

Done to follow u,,
:)

Diera Tekikushika said...

Hai. hari ni sambung melawat kawan2 dari segmen cik lezza. jom singgah blog saya =) ada SALES hebat !! jom laa tengok mana tau ada yg berkenan =)

dilakhir said...

jln2 ke mari,datang dari segmen yg sama..

done follow :)

Azura @ cik buaya said...

hai2 singgah cni

follow dr segmen sama :)

http://rara-zura.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-sampai-pengsan.html

Mohamad Azhar Che Omar said...

salam..jemput singgah dan follow blog saya:)
http://arielzafwan.blogspot.in/

n|mcd said...

singgah sini....
wauu entry yg menarik...terutama bg newbie mcm sy :))

jemput singgah my blog..
n-mcd.blogspot.com

Iera balqis said...

salam...datang dari segmen yg sama..

done follow..hit me back..tq :)

http://kisahhatiherbalife.blogspot.com.au/2012/03/segmen-tambah-follower-sampai-pengsan.html

man luqman cool boy said...

http://manluqmancoolboy.blogspot.com

jalan2 sini