Add Me Follow Me Follow Me

Rancangan Realiti Terbaik Dari Korea.^ ^Yezza!

Posted by Mira Rasidi | 28 February 2012 | 4 Comment
Korang2 semua pernah tengok tak Tv Reality Show daripada Korea yang bertajuk Hello Baby?Ha.Tak pernah dengar pown?
Hmm.Korang tau tak rancangan ini memang amat agak famous di Korea tau.Cik Meera pown just folow rancangan ni daripada youtube je.(Best Giler.Giler.Kekeke.Tak Tipu....Tak Tipu....Kekeke)


Apa yang best sangat tu cik meera??Ha.Korang nak tau best ke tak .Mesti kena tengok.Tapi sebelom tu cik akan cite sikit2 kat korang macam mana reality show ni erk.

Sinopsis

Hello baby adalah rancangan di mana artis-artis akan diberi tugasan sebagai  ibu dan bapa kepada bayi yang dijaga oleh mereka selama 100 Hari/3 Bulan.Dalam masa 3 bulan tersebut,mereka haruslah menjalani hidup bersama bayi tersebut seperti ayah dan ibu kepada bayi itu.Kiranya dorang ini jadi ayah dan ibu angkat kepada bayi itu selama 3 bulan la.Tapi yang paling bestnya,Aktiviti rutin harian mereka bersama bayi tersebut adalah realiti.So.Memang Bukan Lakonan Semata-mata OK.Hehe.

Semasa Rancangan Realiti ini berlangsung pelbagai gelagat ditunjukkan & aktiviti yang dilakukan oleh appa & umma bersama anak-anaknya.Malahan pelbagai misi & strategi dilakukan oleh appa & umma dalam tempoh 100 hari itu untuk merapatkan hubungan mereka dengan anaknya.Di sinilah bermulanya bibit-bibit rasa sayang mereka terhadap bayi yang dijaga oleh mereka.Hihihi
 Hmm.Menarik tak??


#Bagi yang berminat nak menonton Rancangan Realiti ini, Sila tekan Links kat Bawah.


Season 1:Hello Baby-SNSD(Eng Subs)
Season 2:Hello Baby-Shinee(Eng Subs)
Season 3:Hello Baby-T-ara(Eng Subs)
Season 4:Hello Baby-Lee Teuk's Super Junior & SISTAR(Eng Subs)
Season 5:Hello Baby-MBLAQ(Eng Subs)




Jom  tengok sedutan dari Hello Baby-Shinee>>>












P/s:Ok Ollss..Selamat Bersantai jap..^ ^Annyeong!

4 comments:

wAa syahirah said...

wahh , lama dah cari helo baby ni . tengs kak mira for da info (: dpt jgk tgk dkt u-tube ^^
wow ! blog akak lawa , tengs sudi follow kita . sy dah follow akak ~,~

CikMeera said...

@wAa syahirahthanks sis coz folow kk meera.....wah bestnye jumpa geng yg suka rancangan hello baby^ ^

MISS ALYA HANAZIE said...

i relly like hello baby..sian taemin coz yoogeun x suke taemin mase mule2 tu .. but taemin is still da BEST!!!

CikMeera said...

@MISS ALYA HANAZIEhaha...kesian taemin masa tu kan.onew yg tak berani sentuh dia pd mulanya tu,dia bole suka.alah budak2 kan.tp apa2 pown bestla..^ ^