welcome my new belog

Posted by Mira Rasidi | 09 January 2012 | 2 Comment
":m:welcome to my new belog!!!:m:"

huishh..
tak tahu da berapa kali cik meera beri permulaan kata tu...
yelah mane tak nye...belog nie yg seribu ratus bape entah yang cik meera kemaskini..
:face64:kekeke...

yela korang.... macam mane cik meera tak kemaskini belog cik meera ni,
da naik menyampah sampai nak terkeluar taik mata tengok belog sendiri :131:yang tak de mende langsung ... lalat pown x sanggop nak hinggap tau...:face50:

so....,

dengan penoh ketekunan dan semangat yang meninggi ke langit tu..,
cik meera mencari jalan untuk chantekkan belog cik meera ni...

yelaaa....
cik meera tau belog cik meera ni tak bole la nak tandingi belog korang yang "vote de boom" tu kan..lalalalala~~:face42:hehehtapi bolela sekadar sedapkan mata yang nak memandang ni...

heheheheh..........

edit punye edit akhirnya...,menjadi jugak lah belog cik meera yg ke seribu ratus berapa ni..heheh
yelaa..,mestila bertekun lebih sket coz nak jadikan belog ni belog terbaek,,,

Tapi belog cik meera ni stil kosong mosong lagi..
yelaaa.belog bawukan..???,da tentula entry nye belom ade lagi...
hihihi..laenlah belog korang tu......followers pun da gempak da cik meera tengok..hihih

so,
cik meera harap belog cik meera ni bole di terima korang seadanya la erkk..
kiranya cik meera ni stil dalam praktikal dalam smua ni...walaupon sebelum ni cik meera penah ade belog yang saket mata memandang tuuuu...:face75:

owk...,hope korang enjoy ngan belog cik meera if ada yang membacanya erk,,,,......




:47:Nota Kaki Cik Meera:47:
Saya budak bawu belaja la ,kamu...
hehehe




2 comments:

ameerasidi said...

hello

ameerasidi said...
This comment has been removed by the author.